Engagerad personal som ger bra service i en fantastiskt levande miljö

Jimmy Olsson är VD för Jacy’z Hotell och Resort, i Göteborg. Här berättar han vad som kännetecknar deras koncept samt vad det är som är det roligaste med hans jobb och vad de har på gång framöver. Det är Nina Jansdotter som har besökt dem och intervjuar honom.
Jacyz Hotell och resort i Göteborg

Foto: Pressbild

Jimmy menar att deras koncept, vid första anblick, då är det inredningen som sticker ut och väcker igenkänning. De har hämtat inspiration från både USA, men också från 60-talet. Men enligt honom så är det mycket mer än bara inredningen som skapar känslan i huset.

-Jacy’z är ett väldigt levande hus och gästerna får med sig många intryck. Givetvis från inredningen men också mat, dryck och musik som är viktiga delar i upplevelsen hos oss.

Vad är det bästa med ditt jobb
-Det är både medarbetare och gäster i en härlig kombination, att gå till jobbet och mötas av så många glada människor varje dag. Det är ändå lyxen med den här branschen.  

Jacyz Hotell och resort i Göteborg

Foto: Pressbild

Igen vill Jimmy poängtera att de vill skapa en levande miljö. Visserligen har de mycket fina hotellrum men mycket av upplevelsen av deras ställe handlar om allt som sker utanför rummet. De har till exempel livemusik i lobbyn tre dagar i veckan.

De har även en poolklubb som de kallar för Pachanga, som ligger högst upp i huset. Där finns det alla de klassiska spaelementen men det är inte bara spa, för där finns mat, drinkar och bra musik som höjer upplevelsen

Där uppe är det ingen stillsam miljö, utan istället en livfull miljö med god stämning som inbjuder till att du skrattar och skojar med vänner eller kollegor.

Det som utmärker sig för ert hotell är att era medarbetare är engagerade och ger bra service, hur har det blivit så
-Jag håller med dig och det är den roligaste kommentaren att få och det jag blir mest glad för. Även om många hänför sig och berömmer inredningen och hur fint det är så kommenterar nästan alla vilken härlig personal vi har.

Jacyz Hotell Göteborg

Foto: Pressbild

De har lagt ett jättestort arbete på rekryteringen och hittat personer som verkligen vill jobba just med dem. Många känner sig stolta över sitt arbete och det tycker Jimmy är roligt.

Har du några nyheter om vad som händer framöver, som inte är hemliga
-Absolut, vi gillar att bygga och vi vill utveckla upplevelseutbudet ytterligare. I september kommer vi att öppna en stor lokal som vi kallar Big Stage. Den kommer att ligga i anslutning till hotellet och det blir vår mötes- och eventarena, en spektakulär lokal för konferens på dagtid och på kvällarna är ambitionen att Göteborg ska få en ny musikscen.

Vidare berättar Jimmy att de även kommer att bygga en takterass med en pool på 400 kvadratmeter. Detta blir en härlig samlingsplats för hela staden under sommaren. 

Innan 2023 är slut är vi övertygade om att våra gäster kan stanna i 48 timmar och ändå lämna med samma känsla som när man har besökt en storstad. Att man inte hunnit se allt utan måste tillbaka och att utbudet av upplevelser på Jacy’z är unikt, avlutar Jimmy med ett leende.

 

Jacyz Hotell och resort i Göteborg

Foto: Pressbild

Här nedan kan du se fler bilder från artikeln. Foto: Pressbild

Här nedan kan du se fler bilder från artikeln. Foto: Pressbild

Övriga artiklar