MJ´s bra service och ballonger

MJ´s i Malmö är ett mycket trevligt boutiquehotell med toppläge nära Lilla Torg i Malmö, som har blivit en nöjeskärna nära Centralstationen och Stortorget. Jag Nina Jansdotter bodde här en natt och jag passade även på att intervjua Gabriella som är Commercial Manager.

MJ´s bra service och ballonger

Foto: Pressbild

Det första jag möts av när jag checkar in på det rymliga rummet är ett knippe rosa ballonger i taket ovanför sängen, vilket var en oväntad glädjespridare. Tursamt nog råkar rosa vara min favoritfärg också. Just detta med ballongerna representerar MJ´s och det som de vill skapa med sitt koncept.

De gör det där lilla extra både vad gäller service och att deras miljö är kreativ och lekfull. Gästen blir positivt överraskad och på gott humör direkt, även jag som är lite bortskämd med upplevelser eftersom jag reser mycket och bor på många topprankade hotell.

Instagramvänligt

Inredningen känns internationell och som sagt, de har skapat en miljö som är lekfull och ofta oväntad. Det är inte konstigt att jag ser gäster ta bilder överallt. Här är definitivt instagramvänligt och det är just via sociala medier som jag ser att många gäster gillar att hänga hos dem. Själv satt jag bekvämt i baren och jobbade under förmiddagen och det fungerade fin-fint. Det ger ofta oväntade idéer att byta arbetsplats tycker både jag och många andra, för jag var inte ensam där i soffhörnan.

MJ´s bra service och ballonger

Foto: Pressbild

Gästernas betyg

På frågan om vad de ofta får beröm för av gästerna svarar Gabriella att det är just är servicen och omsorgen om gästen som många gäster gillar.

-Vi får beröm för vår service och hur vi tar hand om våra gäster på plats både på hotellet och i vår restaurang och att vår miljö är lite spännande.

Vad mer utmärker ert koncept?

-Det är att vi tänker oss att vi har ett restaurang med hotell. Mat, dryck och upplevelser är i centrum för oss.

Här vill jag passa på och ge en eloge för den gröna menyn, något som de har lagt mycket omsorg på att skapa. Den har oväntade smakkompositioner men som passar mångas tycke. Kreativ men inte så innovativ att det blir udda.

Deras shared meny består av smårätter som man kan dela. Ett mycket bra sätt att vara social på tycker jag och restaurangen är ofta fullsatt. Baren också för den delen. Deras after work drar många gäster då det är avslappnad men ändå festlig stämning. De lägger mycket tid på att hitta bra musik. Det är även det ett av deras kännetecken.

 

 

MJ´s bra service och ballonger

Foto: Pressbild

Vad är det bästa med ditt jobb?

-Jag tycker att det är jättekul med variationen av arbetsuppgifter där jag ibland jobbar i driften och ibland blir det mer administrativa uppgifter så jag får en bra blandning av allt, säger Gabriella med ett leende.

Hon berättar att hon kom in på sitt jobb genom att hon hade sökt som barnflicka till deras sommarklubb På Ystad Saltsjöbad och sedan har hon stannat kvar inom ESS-Group koncernen som även äger MJ´s. Det märks att Gabriella trivs med sitt jobb och sådant märker vi gäster.

Vilken typ av eventlokaler erbjuder ni?

-Vi har tre lokaler med olika storlekar beroende på för hur många deltagare det ska vara på eventet och vad det är för typ av event. Här kan du ha konferens, kickoff men även bröllopsfester eller andra fester.

MJ´s bra service och ballonger

Foto: Jens C Hilner

I höstas vann MJ´s Wilhelmina Skogh-priset som delades ut på Travel news Award i Malmö.

Bästa hotell för kärlek: 

Kategori: Det är hit du ska åka när kärleken behöver en liten boost. Du åker hit för att fria eller fira en bröllopsdag. Eller bara för att rå om varandra och ha det riktigt mysigt. 

Här nedan kan du se fler bilder från artikeln. Foto: Pressbild

Här nedan kan du se fler bilder från artikeln. Foto: Pressbild

Dela denna artikeln!