MSC Cruises Worlds America

MSC Cruises senaste megafartyg MSC World America öppnar för bokning

World promenade Foto: MSC Cruises

MSC Cruises senaste megafartyg öppnar för bokning

En spektakulär kryssningsupplevelse av en helt ny kaliber är på väg till Miami, och redo att bokas nu. MSC Cruises – världens tredje största och snabbast växande kryssningsföretag – har nu öppnat för bokning av platser till sitt nya fartyg MSC World America. Det anmärkningsvärda LNG-drivna fartyget blir det andra i kryssningsrederiets innovativa världsklass när det sjösätts i april 2025, och erbjuder hållbara kryssningar med nya, uppslukande och unika upplevelser till sjöss.

  • MSC Cruises senaste megafartyg MSC World America kommer att erbjuda seglingar från Miami till Karibien från och med april 2025 – redan nu går det att boka platser.
  • MSC World America blir MSC Cruises andra banbrytande fartyg i världsklass, vilken kommer att ha nya upplevelser som är skräddarsydda för den nordamerikanska kryssningsmarknaden, inklusive en helt ny familjeupplevelse.
  • Fartyget kommer att vara kryssningsrederiets tredje fartyg driven av flytande naturgas (LNG) och det första i Nordamerika, vilket är ett exempel på MSC Cruises engagemang för hållbar teknik.
MSC World America

Botanic Garden Pool with retractable roof Foto: MSC Cruises

Här nedan kan du se fler bilder från artikeln. Foto: MSC Cruises

Här nedan kan du se fler bilder från artikeln. Foto: MSC Cruises

Övriga artiklar