MSC Cruises nya fartyg MSC Euribia tar fine dining ut på haven

Oavsett om gästerna föredrar mer avslappnade drinkar eller mer formella middagar är MSC Euribia full av läckra mat- och dryckesupplevelser för alla smaker. Från steakhouses till sushi och cocktails till kaffe – det finns en restaurang eller bar som passar alla tider på dygnet och alla typer av gäster.

Foto: MSC Euribia

MSC Cruises nya fartyg MSC Euribia lanseras i juni i år. MSC Euribia är en fest för sinnena med nya utrymmen och koncept som kompletterar det redan expansiva mat- och dryckesutbudet ombord. MSC Euribia kommer att erbjuda tio unika matställen, inklusive fem specialrestauranger och fem huvudrestauranger, samt 21 varierade barer och lounger.

Jacques Van Staden, Vice President för mat och dryck på MSC Cruises:

 – Vi försöker alltid förutse nästa stora trend inom mat och dryck, och med MSC Euribia ville vi erbjuda platser som inte liknar något vi någonsin gjort tidigare. Samma kulinariska kvalitet och exceptionella service som definierar vårt erbjudande kommer att förbli kärnan i upplevelsen, men kommer här att tas till nya höjder. Vi vill erbjuda våra gäster något att prata om, något att förundras över och något att minnas långt efter att deras kryssning är slut. Vare sig det är genom nya recept, platser eller engagerande berättelser kommer vårt mat- och dryckesutbud att sätta dina smaklökar i brand.

Foto: MSC Euribia

Här nedan kan du se fler bilder från artikeln. Foto: MSC Cruises

Övriga artiklar