Våga följ din passion och sätt upp mål

Elvira Lundh driver konceptstudion och showroomet Image by me i Ystad och online. Där säljer hon mode, smycken, designprodukter och hon jobbar både med personlig styling av personer och deras hem samt så är hon eventarrangör. Hon brinner verkligen för sitt arbete och hon vill gärna dela inspirera andra att våga göra sin grej.

Elvira Lundh Image by me Ystad

Foto: Jens C Hilner

Det viktigast av allt enlig henne är att du börjar våga följa dina drömmar och din passion. Enligt henne handlar det om att om du vill tillräckligt mycket så är ingenting omöjligt.

-Släpp det negativa som har hänt i det förflutna och minns det positiva och fokusera framåt och det du vill göra.

Det vi väljer att lägga vår energi på i tanken och i praktiken, det är det som kommer att växa och som vi kommer att lyckas med, enligt hennes erfarenhet.

– Jag sätter alltid upp nya mål för mig och mitt företag och skapar nytt fokus för min verksamhet för att utvecklas i rätt riktning. Som komplement till mina mål gör jag också en handlingsplan och det vill jag även tipsa andra om att göra.

Elvira Lundh Image by me Ystad

Foto: Jens C Hilner

Ta hand om dig själv

Elvira har som rutin att ofta gå på powerwalk där hon fyller på med ny energi och får chans att landa i det som händer och reflektera över dagen och livet i stort. För att sätta stora mål kräver att du mår bra även personligt menar hon.

-När jag mår bra så är jag bra på att ge service och ta hand om mina gäster och kunder på bästa sätt och det är det som har lagt grunden för mitt företagande. Att mina kunder är nöjda och vill återkomma, säger Elvira.

Foto: Jens C Hilner

Mål är viktigt

Det är väldigt viktigt att fundera över vad du vill uppnå i livet och på vilka sätt du kan bli de bästa versionerna av dig själv.  Utmana dig själv genom att sätta upp nya mål.

-Winston Churchill sa en gång ” att ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid”. Det är skön inställning att ta med sig ut i livet, säger Elvira med eftertryck.

Det är även enligt henne viktigt att du är ärlig mot dig själv. Gör en reality check när du sätter upp dina nya mål. Hjärnforskaren och författaren Friederike Fabritius talar om ”fun, fear and focus” som tre nödvändiga ingredienser för att vi ska prestera på topp och uppnå våra mål.

Tydliga, väl definierade och utmanande mål har till och med förmågan att förflytta oss till det efterlängtade tillståndet av flow – kallat den optimala upplevelsens psykologi. Att sätta höga mål kan alltså förbättra vår prestation.

-Se till att du är i flow ofta. Till exempel genom att kom ihåg att det är värdefullt att ha balans i livet mellan att arbeta hårt och också komma ihåg att ta hand om dig själv så att du orkar.

Elvira Lundh Image by me Ystad

Foto: Jens C Hilner

Här nedan kan du se fler bilder från artikeln. Foto: Jens C Hilner

Här nedan kan du se fler bilder från artikeln. Foto: Jens C Hilner

Övriga artiklar