Framhäv din naturliga skönhet med koreansk hudvård

Angela Yanchouh som driver Thesera i Sverige är en auktoriserad hudterapeut med ett starkt intresse för resultatinriktad hudvård och för välmående. Här berättar hon om sitt företagande och vad det är som är det roligaste med att arbeta inom skönhetsnischen.
Angela Yanchouh

Foto: Privat

Angela startade som egenföretagare 2004 och arbetade i början mest med lpl/laser. Att arbeta direkt med människor och hjälpa dem att uppnå sina skönhetsmål är något som verkligen inspirerar henne. Hon fokuserar mycket på K-beauty, som är samlingsnamnet för hudvård från Sydkorea. De kännetecknas av att vara i framkant vad gäller forskning och utveckling inom hudvård.

– Det är den kontinuerliga strävan efter innovation som gör K-beauty så intressant. Resultatet blir högkvalitativa produkter tillgängliga till rimliga priser, vilket ger människor möjlighet att njuta av effektiv hudvård och uppnå sina önskade resultat, säger Angela entusiastiskt.

Varför valde du att representera Thesera i Sverige?

– När det gäller mitt val att representera Thesera i Sverige, var det en process som började med att testa deras produkter. Vi såg den positiva effekt de gav och beslutade att introducera dem på den svenska marknaden.

Det unika med Thesera är att de verkligen lyssnar på hudens behov och har tagit fram professionella set med noggrant utvalda och koncentrerade ingredienser för att uppnå specifika må, tillägger hon.

– Det handlar om att framhäva den naturliga skönheten med avancerad och effektiv hudvård på salong och med effektiva hemvårds produkter som kompletterar salongs behandlingen.

 

Thesera har en stark inriktning på individualiserad hudvård och deras dedikation till att utveckla effektiva produkter är en pågående process. Just nu finns det även flera spännande nya produkter på väg som kommer att förstärka deras sortiment, menar Angela.  Det är enligt henne inspirerande att samarbeta med ett märke som ständigt strävar efter att möta kundernas specifika behov och erbjuda innovativa lösningar.

– Genom att vara en del av Thesera kan jag säkerställa att mina kunder får tillgång till de senaste och mest effektiva produkterna inom hudvård. Det ger mig en fantastisk möjlighet att fortsätta hjälpa människor att uppnå sina skönhets mål och främja deras välmående.

Vad är det roligaste med att vara entreprenör inom skönhetsnischen?

– Det roligaste med att vara entreprenör inom skönhetsnischen är att få vara kreativ och innovativ. Det ger mig möjlighet att utforska och introducera nya produkter och behandlingar till människor som vill förbättra sitt välbefinnande och utseende.

Att se sina kunder bli nöjda och självsäkra genom sina tjänster och produkter ger henne en stor tillfredsställelse. Dessutom ger entreprenörskapet henne friheten att forma sitt egna företag och arbeta enligt sina egna visioner och värderingar. Detta är något
Angela uppskattar mycket med entreprenörskapet, avslutar hon.

Övriga artiklar