Premiär för Jacy’z nya showscen – gospel, disco, hårdrock, comedy och magi

Premiären av Jacy’z nya nöjes- och showscen Big Stage sker den 1 september och nu kan man äntligen avslöja kalendern

Jacy’z Göteborg

Foto: Pressbild

Det finns inte alls mycket gemensamt i vilka artister och entertainers som kommer att äntra scenen utan nöjesskrapan bjuder istället på ett ordentligt ”blandband” med gospel, svensk soul, London disco, hårdrock och neuromagi som kryddas av en internationell DJ-akt.

– Big Stage har vi byggt med inspiration från de allra bästa internationella show- och hotellscenerna i Vegas, Paris och New York. Gradäng, balkong, sköna soffor, nya sorts sittgrupper, intimt fast stort, 40 kvadratmeter LED-skärm och så riktigt bra mat och dryck. Vår vision är en ny sorts nöjesupplevelse och då blir också blandningen av artister viktigt. Äntligen släpper vi biljetterna till allt vi planerat. Vi hoppas att Göteborg och alla runt omkring gillar blandningen lika mycket som vi, säger Jimmy Olsson, CEO på Jacy’z Hotel & Resort.

Jacy’z Göteborg

Hardcore Superstar, Horse Meat Disco, Blacknuss, Dimitri From Paris är några av höstens akter som kommer att inta Big Stage. Foto: Pressbild

Först upp på scen under premiären är Hardcore Superstar men snart blir det besök från London då omtalade queer-disco-kollektivet Horse Meat Disco kommer till Sverige på ett exklusivt framträdande. ”A queer party for everyone” är deras paroll. Sen blir det tvära kast men lika mycket kärlek när Sveriges gospelstjärnor i Tensta Gospel Choir tar över Big Stage. Även musikkollektivet Blacknuss kommer att äntra scenen och med sig kommer de att ha gästartisterna Daniel Lemma och Lollo Gardtman. Givetvis kommer Big Stage att ha en egen standup show – Jacy’z Big Comedy Club – där lineupen kommer att fyllas av både svenska och internationella akter. I november kommer scenen att intas av ingen mindre än den franska DJ-legendaren Dimitri From Paris. Ur högtalarna kommer det att flöda disco och funk från 70-talet och besökarna kommer gladeligen att få putsa dansskor och rota fram fjäderboan för en fest under discokulan.

Ett nöjespalats måste givetvis att ha en internationell magi- och liveband upplevelse och det blir det med den stora egenproducerade showen ”Symphony of Illusion” med neuromagikern och entertainern Rufus Viena. Totalt 25 framträdanden gör Rufus och detta blir också årets jul-dinner-show för Jacy’z.

 

Jacy’z Göteborg

I helt egen regi och produktion sätter Jacy’z upp showen Symphony of Illusion. Foto: Pressbild

– Biljettsläppen till Showtime at Jacy’z sker i denna vecka men redan nu är 12 av Rufus Vienas shower fullbokade. Vi hoppas verkligen att Göteborg och Västra Götaland vill lära känna vår nya scen och ambitionen är verkligen att leverera en ny sorts showupplevelse där man kan, om man vill, kombinera vår showblandning med pool club, rum, roulette eller bara dricka en Sidecar. På dagar och kvällar när vi inte välkomnar artister och har konserter så vill jag också slå ett extra slag för de grupper och företag som letar efter en speciell och tekniktung möteslokal som enkelt kan abonneras och skräddarsys, berättar Viktor Jebsen, Entertainment Manager på Jacy’z Hotel & Resort.

Showdatum:
Hardcore Superstar – 1 september
Blacknuss featuring Daniel Lemma & Lollo Gardtman – 8 september
Horse Meats Disco (UK) – 9 september
Jacy’z Big Comedy Club – från och med 17 september
Symphony of Illusion with Rufus Vienna – från och med 30 september
Tensta Gospel Choir – 23 september
Dimitri From Paris – 11 november

Mer information och biljetter:
https://go.jacyzhotel.com/showtime

Jacy’z Göteborg

Jacy’z Hotel & Resort Foto: Pressbild

Övriga artiklar